Uravalmennus voi muuttaa elämäsi suunnan

Uravalmentaja auttaa sinua paitsi tunnistamaan potentiaalisi, myös uskomaan itseesi. Sinun voi olla vaikea tunnistaa osaamistasi etenkin silloin, kun olet pitkään työskennellyt samassa työpaikassa. Et huomaa osaamisen kertymistä,  vaikka työtehtävät muuttuvat ajan saatossa ja vastuu kasvaa.

Ehkä sinäkin olet tunnistanut kaipuun johonkin muuhun, merkittävämpään työhön. Tutun turvallisesta työpaikasta voi olla vaikea lähteä.  Minne sitä edes menisi tai kuka voisi olla kiinnostunut juuri minun osaamisestani, ovat kysymyksiä, joita moni pohtii. Sinustakin voi tuntua siltä, että ovat urautunut nykyiseen ja mahdollisuudet ovat sinun osaltasi jo menneet.  Juuri tässä ammattitaitoinen uravalmentaja voi auttaa sinua. Hänen opastuksellaan itsetuntemuksesi kasvaa ja alat uskoa muutoksen mahdollisuuteen.

Sain aikanaan auttaa Sannaa oman unelman selkeyttämisessä ja rohkaisussa muutokseen. Hän teki pitkän työuran pankissa, ennen kuin joutui mullistamaan koko urasuuntansa. Sannan elämänmuutoksesta  voit lukea Talouselämästä.