Uravalmennus

Etsitkö yhteistyökumppania toteuttamaan muutosturvavalmennuksia tai pohditko omaa suuntaa kohti unelmaduunia? Puunnon valmentajalla Petra Beddalla on vuosien kokemus tuloksekkaasta ryhmien ja yksilöiden työnhaku- ja uravalmennuksesta eri toimialoilta. Petra on myös toteuttanut eripituisia outplacement-valmennuksia erinomaisin palauttein. Valmennukset suunnitellaan ja räätälöidään osallistujien mukaan.

Ohjausta urasuunnitteluun tai työnhakuun

Petran valmennusote on myönteinen ja arvostava. Valmennukset pohjautuvat ratkaisukeskeisyyteen, positiiviseen psykologiaan ja kansainväliseen Firework Career Coaching –prosessiin. Firework on maailman tunnetuimpia uraohjausohjelmia ja ICF:n akkreditoima uracoaching -ohjelma. Se sopii erityisesti uusia uravaihtoehtoja pohtivien henkilöiden valmennukseen.

Luottamuksen ja valmennuksen laadun varmistamiseksi Petra on sitoutunut noudattamaan valmennuksissa International Coach Federationin eettisiä ohjeita sekä Uraohjaajat ja -valmentajat ry:n eettisiä periaatteita. Petra on toiminut luottamustehtävässä Uraohjaajat ja -valmentajat ry:n hallituksessa vuosina 2017-2020.

Tehokasta valmennusta, yksin tai ryhmässä

Kokonaisvaltainen uravalmennus räätälöidään aina osallistujien tarpeen mukaisesti, mutta se voi sisältää muun muassa seuraavia elementtejä:

 • omien uramahdollisuuksien kartoitus, erilaiset polut
 • vahvuuksien ja ammatillisen osaamisen tunnistaminen
 • omien motivaation lähteiden kirkastaminen
 • osaamisen sanoittaminen työnhaun eri tilanteissa
 • työnhaussa erottuminen
 • tehokkaat työnhaun asiakirjat
 • somen hyödyntäminen työnhaussa
 • voimavarat ja suunta uuteen irtisanomisen jälkeen.

Valmennuksen aikana saat apua ammatillisten suunnitelmien laatimisessa sekä tietoa työnhaun vaatimuksista.

Laadit selkeän ja konkreettisen toimintasuunnitelman, jonka avulla saavutat asettamasi tavoitteet. Ryhmävalmennukset sisältävät henkilökohtaista ohjausta ja räätälöintiä yksilön tarpeet huomioiden.

Henkilökohtainen valmennus

Yksilöcoaching on sinulle, joka haluat selkeän reitin muutokseen. Valmennuksessa opit tunnistamaan vahvuutesi, ammatillisen osaamisen, motivaatiotekijät ja syvimmät arvosi. Löydät uusia näkökulmia ja suuntia tulevaan ja saat käyttöösi työnhaun tehokkaimmat menetelmät.

Henkilökohtaisessa coachingissa etenet valmentajan kanssa kohti asettamiasi tavoitteita. Valmennus on ehdottoman luottamuksellista ja toteutetaan ammattitaidolla. Yksilöcoaching sopii esimerkiksi tilanteissa, jossa halutaan

 • selkeyttää urasuuntaa
 • tunnistaa omaa osaamista ja oppia sen sanoittamista
 • kirkastaa omia vahvuuksia ja motivaationlähteitä
 • tehdä muutoksia työ- tai yksityiselämässä
 • keinoja, joilla erottua muista työnhaussa
 • oppia, kuinka tehdä taatusti toimivat työhaunasiakirjat
 • sparraajaa kinkkisten valintojen tekemiseen
 • lisää elämänhallintaa ja jämäkkyyttä
 • toimivampia ihmissuhteita
 • voimavaroja ja kannustusta muutosten läpiviemiseksi
 • energiaa arkeen

Yksilöcoachingin kesto on 60-90 minuuttia, ja se toteutetaan teamsin välityksellä. Hinnat ovat alkaen 99 € sis. alv 24 %. Pidemmistä valmennusprosesseista teen kokonaistarjouksen. Laskutusehdoista on mahdollista sopia joustavasti.

Valmennuksen elementit ja painopisteet räätälöidään yksilökohtaisesti, sinun tarpeesi mukaan. Pääset nopeasti prosessissasi eteenpäin ja saat tukeni ja sparraukseni koko valmennusprosessin ajan. Voit luottaa siihen, että teen kaiken onnistumisesi eteen.

Uravalmennuksessa hyödynnetään Firework uracoaching -prosessia, joka on tarkoitettu erityisesti uusia uravaihtoehtoja pohtivien henkilöiden tukemiseen. Firework on yksi maailman tunnetuimmista uraohjausohjelmista ja ICF:n akkreditoima uracoaching-ohjelma.

Soita tai laita viestiä ja kerro millaiseen tilanteeseen tarvitset apua. Teen sen pohjalta ehdotuksen, miten voin sinua auttaa.  Ehdotus ei sido sinua ostoon.

Puunto – Valitse valoisampi työelämä

Palvelut

Työhyvinvointia edistävät palvelut

Puunto tarjoaa tiimeille ja työyhteisöille työhyvinvoinnin edistämiseksi työnohjausta, valmennuksia, työpajoja ja kehittämishankkeita.

Työnohjaus

Työnohjaus on prosessi, jossa tarkastellaan ja kehitetään toimintatapoja ja löydetään uusia näkökulmia. Työnohjauksessa voi tuulettaa ajatuksia, oppia itsestä ja samalla saada lisää ymmärrystä myös muiden käyttäytymiseen.

Peili-käyttäytymisprofiili

Peili-käyttäytymisprofiili on turvalliseksi koettu työkalu, joka kuvaa ihmisten toimintatapoja, eroavaisuuksia ja vahvuuksia. Peili-käyttäytymisprofiili sopii erinomaisesti työyhteisön ja esimerkiksi esimiestyön kehittämiseen, sillä se antaa konkreettisia välineitä ihmisten välisten erojen johtamiseen ja vuorovaikutuksen ja yhteistyön edistämiseen.

Uravalmennus

Etsitkö yhteistyökumppania toteuttamaan muutosturvavalmennuksia tai pohditko omaa suuntaa kohti unelmaduunia? Puunnon valmentajalla Petra Beddalla on vuosien kokemus tuloksekkaasta ryhmien ja yksilöiden työnhaku- ja uravalmennuksesta eri toimialoilta