Arjenhallintaa syksyyn

Kesä alkaa olla loppusuoralla. Niin ihania kuin elokuun kuumat päivät ovatkin, on paluu arkeen monella lähellä. Kesällä on ollut aikaa itselle ehkä eri tavalla. Lempiharrastuksille, perheen kanssa ololle. Ehkä kotityötkin ovat hoituneet vähän rennommalla otteella, kun on voinut sulkea oven perässään ja lähteä ulos.

Työn aloittaminen loman jälkeen aiheuttaa monelle stressiä, jännitystä ja jopa ahdistusta. Mielessä voi olla tunne, että nyt tulee liikaa asioita omaan elämään. Ehkä jo etukäteen huolestuttaa, miten hallita töiden ja oman palautumisen välinen tasapaino. Onko se edes mahdollista?

Jos arkeen kuuluvat vielä pienet lapset tai vähän isompia lapsia monine harrastuksineen, voi kaiken hallinta pelottaa. Selviänkö? Entä milloin on aikaa minulle? Korona on syksyn musta hevonen, sillä kukaan meistä ei voi täysin tietää, miten se tulee sekoittamaan pakkaa.

Omassa työssäni ihmisiä ohjatessa olen huomannut, että samat ajanhallintaan liittyvät haasteet ovat yhteisiä meille kaikille. Moni elää todella haastavaa arkea ja vaatii myös itseltään paljon. Ei ihme ,että stressikäyrät ovat korkealla.

Keskustelin ilmiöstä yrittäjäkollegani Laura Holmströmin kanssa ja päätimme yhdistää osaamisemme auttaaksemme teitä monia ruuhkavuosissa tarpovia. Laura on koulutettu ammattijärjestäjä, joka on jo vuosia auttanut ihmisiä raivaamaan arkea sujuvammaksi.

Pidämme  Lauran kanssa  ma 1.9. klo 18-18.45  maksuttoman webinaarin, jossa pureudumme arjen- ja ajanhallintaan, siihen, miten edistää itselle tärkeitä asioita kuormittavasta arjesta huolimatta. Osallistujana saat konkreettisia vinkkejä oman elämäntilanteen hallintaan ja priorisointiin. 

Olisiko tästä apua sulle? Laita päivä itsellesi kalenteriin ja ilmoittaudu pikaisesti mukaan tästä linkistä

Saat sähköpostiisi linkin webinaarin lähestyessä.

Nähdään webinaarissa ma 1.9. klo 18!

Terveisin Petra ja Laura

p.s. Laurasta löydät lisätietoja www.jarjestysvinkit.fi